lauantai 15. marraskuuta 2014

Hrimnir: Ilmekkäitä kuvia ja painajaismainen pallo!

Terveppä terve!

Meistä heposista on kehkeytynyt todellisia malleja. Teemme nykyään päivittäin niin hienoja ilmeitä ja poseerauksia, että ihmisten täytyy aivan hiki hatussa koittaa saada ikuistettua kaikki ilmeemme kameraan. Meillä onkin paljon kuvia, jotka ovat jääneet julkaisematta. Nyt näette niistä osan. :)

Minä, Rimpula Hrimnir!
Kuten ehkä muistattekin, Irpa teki viimeksi postauksen siitä päivästä, kun pääsimme kylille ratsuiksi. Tässä tuleekin teille tunnelmia sen reissun jälkeen. Rossi oli niin innoissaan, kun sai meidät takaisin kotiin. Hän juoksenteli ja heitteli ilopukkeja. Hän myös innostuneena erehtyi työntämään aitauksessamme olevaa palloa päällään, ja siitähän minä en tykännyt. Itse nimittäin pelkään tätä violettia, hevosille suunnattua palloa niin paljon, että olen nähnyt siitä jopa painajaisia.

Rossi juoksi onnelisena luoksemme. Kuvassa Rossin takana näkyy tämä kirottu pallo!
Eräässä painajaisessa, jonka näin, oli tämä liila ja ruma pallo valloittanut koko maailman. Rossi oli liila pallo. Veera oli muuttunut liilaksi palloksi. Heinäpaali oli liila pallo. Puut olivat liiloja palloja ja jopa Lotta, tallin työntekijä, oli muuttunut liilaksi palloksi. Joka puolella oli vain liiloja palloja. Hyi, kamalin uneni ikinä!

Minä Hrimnir, syvässä unessa ;)
Arvatkaas mitä, hyvät ystäväiseni! Minä olen viettänyt tällä viikolla piehtarointiviikkoa. Olen piehtaroinut joka päivä monta kertaa päivässä. Sen huomaa myös tämän viikon kuvasaldosta. Nyt paljastan teille blogin lukijoille, miksi olen toiminut näin. Olen huomannut, että piehtarointi on aivan mahtavaa liikuntaa ja käy hyvin jumpasta. Niinpä olen piehtaroinut päivittäin jumpatakseni ja treenatakseni nyt jo valtavan kokoisia lihaksiani.

"Kurota jalkojasi niin ylös, kuin ikinä pystyt!"

"Esitä kuollutta!"

"Pyörähdä kyljeltä toiselle kyljellesi!"

"Ponnista ja nouse ylös ja sen jälkeen..."

"...laskeudu taas maahan ja toista kuvio uudelleen!"
Älkääkä vain vähätelkö jumppaani. Se on oikeasti raskasta! Koittakaapas itse toistaa tuo sama perässä. ;)

Jumpan yksi haittapuoli on se, että saatat muutua hieman likaisen kirjavaksi urheilusuorituksesi jälkeen. 
Paljastan teille myös yhden salaisuuden Irmelistä. Häntä sanotaan aina niin mielikuvitukselliseksi ja ideaaliksi tytön tylleröksi, vaikka oikeasti hän saa kaikki ideansa minulta. Kun Irmeli näki, millaista jumppaa tein, hän alkoi matkia minun piehtarointijumppaani. Ei ole kauhean kivaa, että nyt Irmeli saa yhtä isot lihakset kuin minä ja vain sen takia, että hän matki MINUN keksimääni jumppaa. Sitten ihmiset ihastelevat IRMELIN isoja lihaksia...

Irmeli
Täällä on nyt aivan ihanat kelit, kun lunta on maassa, ja pakkaslukematkin alkavat olla jo suht korkealla. Nämä ilmat laittavat meidät hevosetkin näyttämään söpömmiltä, mitä todellisuudessa olemme. ;) Katsokaa Tranaakin, kuinka söpö (ja luminen) hän on.

Trana
Myös Gjaffar on astunut aivan uudelle tasolle tässä söpöilemisen jalossa taidossa!

Gjaffar
Golasta nyt puhumattakaan. Hän osaa aina katsoa ystäviään niin suloisesti ja rakastavaisesti. Hänen katseensa sulattaa jokaisen sydämen. ♥

Ihana kaunottaremme ♥♥!
Okei, okei, en saisi olla näin ilkeä Golaa kohtaan. Onhan hän oikeasti mukava ystävä eikä ihan aina näytä tuollaiselta kuin ylhäällä olevassa kuvassa. Golaa vain ärsytti Gjaffarin söpöilytaidot, joten hän hieman hermostui. Ei Golan kyllä tarvitsisi olla siitä asiasta kateellinen Gjaffarille. Osaahan hänkin tehdä suloisia ilmeitä, vai mitä? :)

"Onko minulla kauniit sieraimet?"
Kuten olette ehkä huomanneetkin, vaihdoimme eilen blogimme banneria hieman talvisemmaksi. Älkää välittäkö, vaikka bannerikuvassa Rossin turvassa onkin hieman likaa. Hän on sellainen sottapytty. Älkää myöskään välittäkö minun likaisuudestani. Minäkin kun satun olemaan sellainen sottapytty. Noh, ainakin banneri kertoo, millaisia sottapyttyjä me oikeasti olemme. Tässä tämä kuva, joka on myös bannerinamme.

Minä, Irmeli ja Rossi
Loppuun laitan vielä Idan kolme parasta ilmettä. Kertokaahan, mikä niistä on teidän suosikkinne! ;)

Ilme numero yksi.

Ida
Ilme numero kaksi.

Ida
Vaiko kenties ilme numero kolme?

Ida
Nyt alan treenata lihaksiani tällä teille tutuksi tulleella jumpalla, joten lopetan postauksen kirjoittamisen. ;)

♥: Hrimnir









14 kommenttia:

  1. kuva 1 on kyllä kaikkein nätein kuva. T. Noora
    ihana postaus Hrimni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Noora ♥! Ensimmäinen kuva on myös minun suosikkini. ;)

      ♥: Hrimnir

      Poista
  2. On kyllä niin ikävä veeraa 💕 se on tosi ihana💖 ja kun turku on aika kaukana sieltä 😕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veera on kyllä mahtava kaveri! Harmi, että asut niin kaukana. No, pianhan on jo hiihtoloma, että pääset tänne ratsastamaan. ;)

      ♥: Hrimnir

      Poista
  3. 2 ja 1 :). Hyviä jumppahetkiä Rimmi! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ne kuvat ovat kyllä noista parhaita. Kolmannessa kuvassa Ida ei ole mitenkään edustavimman näköinen. ;) Kiitos! Eiköhän minussa kohta ala näkyä myös tuloksia, kun näin paljon jumppaan!

      ♥: Hrimnir

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Voi kiitos Ella! :) Kiva, että tykkäsit!

      ♥: Hrimnir

      Poista
  5. Aww ihania kuvia! Vitsi ku on sulosia ponia :} kirjotat tosi sujuvasti ja kivaa luettavaa tekstiä!
    • venla kupiainen •

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi! ♥ Tällaiset kommentit aina piristävät päivää niin kummasti. :) Kiva kuulla, että pidit kuvista ja sait tekstistä selvää. Minulle tulee aina niin hyvä mieli, kun meitä hevosia sanotaan suloisiksi - kiitos siitä ;).

      ♥: Hrimnir

      Poista
  6. Kuva 1 on ihanin♥ Ihana postaus Rimppa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥! Kiva kuulla, että tykkäsit :).

      ♥: Hrimnir

      Poista

Kommentoithan, sillä jokainen positiivinen kommentti piristää päivää! ♥ Myös postaustoiveita saa antaa sekä kysymyksiä lähettää. :)